Webspecialist

Evalueren

Of je nu een website hebt die al 20 jaar oud is of je net een vernieuwde webshop van enkele tienduizenden euro's hebt aangeschaft. Wij kunnen zeker en vast een handje helpen. Eerst en vooral nemen we een kijkje of jouw website wel klaar is voor het internet van vandaag. 

Daarnaast kijken we naar de structuur en de indeling. Is de website gebruiksvriendelijk? Vind ik de correcte informatie op de correcte pagina's? Of krijg ik enkel je services te zien bij je contactpagina....een no-go by the way!

Last but not least...hoe zit het met de design en de layout? Zijn de knoppen duidelijk? Is de website in lijn met je huisstijl? Zijn de foto's nog steeds toepasselijk? Een goed design is ontzettend belangrijk zodat je bezoekers niet te snel verveeld geraken.

Beheren

Eens je website op punt staat (of als die al perfect in orde is), kunnen we die website natuurlijk ook voor jou beheren. Dagelijks, wekelijks of maandelijks voor een nieuwe update zorgen? Teksten, foto's of blog toevoegen of bewerken? Geen enkel probleem. Wij beheren jouw website van A tot Z. Zo heb je meteen een content manager in huis. Wij hebben al met tal van CMS gewerkt waaronder, Wordpress - Magento - Phoenix (IMU) - Prestashop - Wix - etc., maar we zijn steeds bereid om een nieuw systeem onder de knie te krijgen, dus ask away als je met een andere software werkt.

Crëeren

Is het renoveren van jouw website niet rendabel of is het de eerste keer dat je een website op het web wilt plaatsen? Dan zorgen wij voor een nieuwe creatieve website. Wij werken standaard met Wordpress en zorgen ervoor dat ten eerste jouw wensen, maar ook de nieuwste trends terug te vinden zijn in het webdesign.

Referenties van Content Management

"Screw it! Let's do it!"
- Richard Branson

TOP